Oslo BDSM har fått nye nettsider

Vi har endelig fått oppgradert nettsideløsningen vår. Her er noen høydepunkter:

  • Nytt design.
  • Mobiltilpasset.
  • Innholdet er ryddet opp i og skrevet om, eksempler:
  • Arrangementer og tilhørende arrangementstekster hentes periodisk fra Fetlife med en egenutviklet kodesnutt, noe som forhåpentligvis gjør det enklere å holde både nettsiden og Fetlife i synk.

Neste på lista er å ta innmelding og fornying videre med Vipps, ved hjelp av tjenesten Vipps på Nett. Den gjør det mulig å trykke på en lenke som sender deg videre til Vipps på mobilen din. Se nåværende utkast. Vi håper også på å komme i kontakt med en grafisk designer som kan bidra med kulere logo, mer omfattende grafisk profil, e.l., nå som vi har en bedre løsning og innholdet på plass. Kanskje vi kan få til en merch-butikk på sikt og?

Vi planlegger også å få tatt nye bilder av lokalene nå som de ulike områdene har blitt pusset opp.

Selve nettsideløsningen og store deler av innholdet har blitt laget av vår kartotekfører Silvester. En stor takk går også til Lhel og curious31415, for masse uvurderlig kreativ input og tilbakemeldinger i prosessen.

Den gamle hjemmesiden er tilgjengelig enn så lenge på gammel.oslobdsm.no.

Hvis du har ris/ros/tilbakemeldinger/forslag til både løsning og innhold, eller har lyst til å bidra med innhold som er nyttig for medkinkstere, send gjerne en mail til styret@oslobdsm.no.