Nonna blir større!

Etter forslaget fra årsmøtet om å leie leiligheten ved siden av, har Oslo BDSM signert kontrakt og fått tillatelse til å lage en døråpning mellom lokalene. Dette betyr at Nonna får ytterligere 65 kvm som medlemmer og besøkende kan benytte seg av, inkludert et etterlengtet aftercare-område og bad med dusj! Men.. Siden leiligheten ved siden av er malt hvitt fra topp til tå, noe som ikke gir oss den dungeon-feelingen vi kinkstere ønsker for vårt lokale, må det derfor males litt, settes opp litt kul belysning og festes noe kjetting!

Nonna vil holde sommerstengt de siste tre ukene i juli og vi håper at med hjelp fra våre medlemmer, så vil vi kunne åpne den nye delen i løpet av høsten! Desto flere som kan hjelpe til med et par timers maling, desto raskere kan vi åpne opp veggen og tilby mer plass og flere nye rom. All hjelp mottas med takk og et stort smil! Denne dugnaden vil i første omgang bestå av maling av vegger, sette opp belysning, pussing og beising av møbler, oppheng av festepunkter og kjettinger, og vedlikehold av skinn. Vi trenger også hjelp fra snekkere, elektrikere og rørleggere, eller andre som har erfaring med byggningsarbeid. Har du bil og kan hjelpe til med innkjøp av maling og materialer? Har du en symaskin og kan sy? Ta gjerne kontakt!

Datoene som er satt opp for oppussing i juli er:

Uke 28
Fredag 15.7
Lørdag 16.7
Søndag 17.7

Uke 29
Tirsdag 19.7
Onsdag 20.7
Lørdag 23.7
Søndag 24.7

Uke 30
Mandag 25.7 – søndag 31.7. (Hele uken).

Passer noen av disse datoene for deg? Send en melding til @Lillemy91 på FetLife og si ifra (evt. send mail), så finner dere ut av hva som kan passe for deg. Lillemy91 vil være tilgjengelig på Nonna alle dagene nevnt ovenfor (eller noen andre fra styret) og satser på å starte kl 12.00 og prøve å avslutte kl 20.00. Disse tidene er ikke satt i stein og dugnaden vil holde på så lenge som vi (vi som i vi fantastiske dugnads-sjeler) føler for. All hjelp settes utrolig stor pris på, om det så er en time eller fem. Let’s make Nonna great again!

Håper vi sees!

Hilsen Styret
Oslo BDSM