Endrede åpningstider

Fra september endrer vi åpningstidene på flere av arrangementene vi har på hverdager, ved å fremskynde åpningstidene med én time. I nåværende program betyr det at medlemskafé og torsdagspub vil være åpent kl. 18-22, heller enn kl. 19-23 som vi er vant med.

Bakgrunn

Det er stor aktivitet i kinkmiljøet igjen etter to år med et miljø som var tvunget i knestående av en pandemi ingen av oss hadde bestilt. Høy aktivitet gjør at våre frivillige ildsjeler har mye å henge fingrene i!

Siden våre hverdagsarrangementer normalt har hatt stengetid kl. 23, har det noen ganger vært vanskelig å rekruttere til det vi kaller stengevakten. På vanlige hverdager er det sent å dra hjem nær midnatt etter stengetid, og dette har vi full forståelse for.

Styret i Oslo BDSM har tro på at tidligere åpningstider vil gjøre det enklere å rekruttere frivillige til å ta siste vakta, og at det samtidig vil være gunstig for mange deltakere at vi både starter og slutter tidligere.

Annet

Åpen kafé m/intro vil være åpent kl. 19-22, med intro for nye fra kl. 18. Åpningstidene på fester i helger forblir uendret. Alkoholserveringen (på f.eks. torsdagspub og fester), stenger alltid 30 min før stengetid.