Utvidelsen av lokalet er klart. Det må vi feire med en etterlengtet åpningsfest!

«Den etterlengtede åpningsfesten» 15.10 markerer et nytt kapittel for Nonna!

Nå er endelig utvidelsen av lokalet vårt klart nok til å bli tatt i bruk! Dette er en vesentlig oppgradering for Nonna og vil gjøre at lokalet dekker enda flere behov samtidig som det blir mer boltreplass. Vi passerte 300 medlemmer sent i sommer, noe som også er en grunn til å feire.

Vi hadde opprinnelig tenkt å feire dette 08. oktober, men vi ville ikke lage krasj for medlemmer som skal på Kinkferansen og har derfor heller omdøpt kommende Kinky Playnight (lørdag 15.10) til «Den etterlengtede åpningsfesten». Vi ser frem til het og leken stemning, og håper på å se så mange som mulig der!

Den utvidede delen er delvis møblert nå, men det vil komme flere oppgraderinger etter hvert. Vi fant ut at det var lurt å ta den nye delen i bruk så snart det lot seg gjøre. Både for deltakerne sin del og fordi det kan komme kule idéer og inspirasjon straks den nye delen fylles med folk.

En stor takk til de som har stått hardt på for å pusse opp og klargjøre den nye delen. Dette hadde ikke gått uten iherdig innsats fra enkelte, samt verdifulle bidrag fra en rekke andre!