Bli medlem


Du kan melde deg inn over nett, bla nedover for instrukser. Medlemmer får en rekke medlemsfordeler.

Alle som har fylt 18 år og har interesse for BDSM/fetisj kan bli medlem i Oslo BDSM. Hvis du er ny i miljøet anbefaler vi å ta en tur på åpen kafé med intro i forkant. Se også våre tips til nye!

Medlemmer og deltakere på Oslo BDSMs arrangementer forplikter seg til å følge gjeldende vedtekter, leveregler og personvernerklæring.

Driften av Oslo BDSM er basert på frivillig innsats fra medlemmene våre. Som frivillig får du en liten kompensasjon for innsatsen, som kan brukes på medlemskap eller arrangementer. Å være frivillig er en god måte å bli kjent med andre på. Les mer på egen infoside.

Innmelding over nett

For å melde deg inn over nett må du sende oss påkrevd informasjon og betale kontingent med Vipps eller bankoverføring. Nåværende medlemmer som skal fornye medlemskapet behøver kun å betale kontingent og merke betalingen med medlemsnummer.

Trykk her for å gå til innmeldingsskjema

Hvis du har noen spørsmål er det bare å sende mail til medlem@oslobdsm.no.

OBS: Betal fra Vipps eller konto som er knyttet til ditt eget navn, siden det fungerer som legitimasjon når du skal legges til i medlemsregisteret.

  • Vipps: #545361 (OSB03, velg kategori «Kontingent»)
  • Kontonummer: 1503.21.97946

Skriv at betalingen er for innmelding i meldingsfeltet. Priser:

Kontingent, 12 måneder1 300,-
Kontingent, 6 måneder700,-

Når betaling er registrert får du en mail du kan vise i døra sammen med kvittering for betaling og legitimasjon. Medlemskort blir produsert fortløpende og er som regel klare innen to uker, men aldri senere enn fire. Ha med legitimasjon når du skal hente ut medlemskortet.

Hvis du har Vipps kan du scanne QR-koden på plakaten ved inngangen hvis du har deltatt på Åpen Kafé m/intro. Du skal da få opp et skjema med betalingsinfo og noen felter å fylle ut.

Hvis du kun har kort (Visa, MasterCard), kan du spørre om papirskjema for innmelding. En del av skjemaet blir til et midlertidig medlemskort.