Åpen kafé med intro


Vi anbefaler alle som er nye i miljøet, eller nye på Nonna, til å ta en tur innom åpen kafé og være med på introen. Vi har som regel åpen kafé hver tredje torsdag (se arrangementer). Vel møtt!

Dørene åpnes kl. 18.00 for nye, og introen starter kl. 18.20. Dørene stenges når introen starter, og holdes lukket frem til kl. 19.00 når kaféen åpnes for resten. Det koster 100 kr å delta på åpen kafé for de som ikke er medlemmer. Kaféen er åpen kl. 19.00 – 22.00 for alle.

Hvis det er noe du lurer på under veis, så svarer vi gjerne. Se også ofte stilte spørsmål og våre tips til nye om hvordan du kommer i kontakt med folk i miljøet.

Om introen

Introen består av et kort foredrag som forklarer hvem vi er, hva slags aktiviteter som foregår i lokalene, litt om hvordan du bør oppføre deg på en BDSM-klubb, samt tips til hvordan du kan lære mer.

Til slutt er det en omvisning rundt i lokalet mens vi snakker litt om reglene for de ulike områdene. Vi har også en egen side om lek på Nonna med oversikt over hvor og hvordan det er mulig å leke.

Om kafékvelden

Selve kaféen foregår som en vanlig medlemskafé, med unntak av at det også er åpent for ikke-medlemmer. Det er som regel folk som leker på private lekerom og i den offentlige lekesonen, i tillegg til at det også kan skje ting i kaféområdet og andre områder som egner seg for lek i løpet av kvelden. Det sosiale står også veldig sterkt, og den mye omtalte vaffelen på Nonna kan ofte nytes mens du ser på noen utfolde seg.