Smittevern på Nonna


Vi gjør oppmerksom på følgende punkter for alle arrangementer på Nonna:

  • Vi forventer at alle deltakere tar selvstendig ansvar hvis de leker med andre, og sikrer seg at dette enten gjøres mellom faste lekerelasjoner eller mellom deltakere med grønt koronapass. Lek må ikke komme i konflikt med smitteverntilltak.
  • Det er helt nødvendig at medlemmer som ikke er nærkontakter holder minst 1 meters avstand til hverandre, slik at vi kan forebygge smitte.
  • Vi ber om at alle besøkende enten spriter eller vasker hendene ved ankomst, og ellers er nøye med hoste- og håndhygiene i løpet av kvelden.

Vi gjør også oppmerksom på at besøket vil bli loggført ved å registrere medlemsnummeret. Dette er et påbudt tiltak for å kunne drive smittesporing om vi skulle være så uheldig at noen av våre besøkende senere tester positivt for COVID-19.

Igjen vil vi minne om de generelle smittevernreglene fra helsemyndighetene, og ber om at alle besøkende tar dem på alvor – vi har ingen kinkstere å miste! Er du i tvil om du har forkjølelsessymptomer – hold deg hjemme for din egen og andres skyld.

Det vil være begrensede plasser for å ivareta smittevern. For å være sikret plass, er det bindende påmelding gjennom aktuell link og forhåndsbetaling.

Merk at det fremover er forhåndspåmelding på våre arrengementer, og noen har også forhåndsbetaling. Se arrangementstekst. for aktuell anledning. Hvis du ikke er medlem, skriv dette i påmeldingen under «kommentarer», slik at vi får oversikt.

For detaljert informasjon, se vår side om COVID-19.