Utleie


Notis: Vi har nylig vedtatt endrede priser, kategorier og vilkår for utleie, siden typen forespørsler har endret seg mye i løpet av de siste årene. Denne siden vil bli oppdatert snart, ta kontakt med utleie@oslobdsm.no i mellomtiden for oppdatert informasjon.

Oslo BDSM sitt klubblokale, Nonna, er tilgjengelig for utleie til medlemmer. Lokalene ligger i Breigata 10 og har et godt utvalg fasiliteter for mange forskjellige BDSM-aktiviteter. Vi har to lekerom, en oppdelt lekesone, bur, fester i taket, BDSM-møbler og masse annet gøy å utfolde seg med.

Utleie egner seg enten du bare vil leke i ro og fred, eller ha et spennende lokale med mulighet for lek til jubileum, bursdag eller andre festligheter.

Ta kontakt med utleie@oslobdsm.no for å avtale utleie. Les videre for priser og vilkår.

Priser

Lekelokale hverdag, kveld500,- (maks fire personer)
Selskap helg4 000,-

Vi er også åpne for andre typer utleie så lenge det kan gjennomføres forsvarlig i våre lokaler.

Vilkår

Leie forhåndsbetales etter nærmere avtale. Det avtales med utleieansvarlig om når leier skal få tilgang til lokalet. Utleieansvarlig vil enten slippe dere inn i lokalet eller dere får låne nøkler for leieperioden. Dette gjøres når forespørsel er om utleie er besvart og bekreftet.

Avbestilling av utleie må skje innen et døgn før leietidens start. Avbestilling etter dette tidspunkt belastes med halv pris, avbestilling mindre enn 2 timer før belastes full pris.

Alle aktiviteter må følge levereglene og fotoreglene. Den som leier må ha gyldig medlemskap i Oslo BDSM, men kan ha med seg gjester som ikke er medlem. Leier er ansvarlig for gjestene og at lokalet leveres tilbake i god stand.

Baren og kjøkkenet er som hovedregel kun tilgjengelig når det leies til selskap og det har blitt avtalt på forhånd. Kjøkkenet er enkelt og har en maskin til å dampe bestikk og servise etter vask.